Trendcollecties

Twee keer per jaar nieuwe trendthemas!

Met onze trendcollecties innoveren we elke 6 maand ons assortiment. Hiermee blijven we inspireren en zorgen we voor de meest actuele collecties binnen de branche. Dankzij onze trendcollecties is ons assortiment altijd actueel spelen we in op de nieuwste trends.

Kom langs in onze showroom en bekijk de trendcollecties van de komende seizoenen! Daarnaast bieden we ondersteuning op het gebied van onder andere winkelpresentaties of het creëren van schappenplannen uw winkel.

Trendcollectie Spring/Summer 2023

Urban Living

Urban Living

Happy Summer

Happy summer long tiny

Around the World

Around the World

Calming Balance

Calming Balance

Onze trendthemas

Onze vernieuwde showroom staat weer klaar om u meer dan 3000 nieuwe artikelen te tonen van onze merken Hakbijl Glass en Linen & More. We zijn ook verheugd om u meer dan 7000 artikelen direct uit voorraad te laten zien. U bent van harte welkom in onze showroom op ons hoofdkantoor in Hengelo.

Trendcollectie Autumn/Winter 2022

Golden Classic

Golden Classic

Pure Silence

Pure Silence

Authentic Soul

Authentic Soul

New Statement

New Statement

Niet op zoek naar trend thema's?

Naast onze trendcollecties kun je bij ons in de showroom ook terecht voor onze essentials in textiel en glas, outdoor textiel, vliegengordijnen, tafelzeil en meer. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op!

Groothandel woonaccessoires textiel
Showroom | Essentials collectie
Showroom | Leopard glas