Bezoek onze showroom!

Maak een afspraak met één van onze medewerkers.

In onze showroom vindt u alles om hét perfecte assortiment voor uw winkel samen te stellen. Hier vindt u een mix van al onze productgroepen, merken & trendcollecties. We willen je inspireren met onze collecties en bieden ondersteuning op het gebied van onder andere winkelpresentaties of het creëren van schappenplannen in uw winkel.

Wij staan voor maatwerk, zo zorgen we er samen voor dat u altijd tevreden bent. Al onze producten speciaal op maat en aangepast aan uw winkel. Ook kunnen we meedenken en ondersteuning bieden bij het gebruik van displays in de winkel.

Neem nu contact met ons op of maak een afspraak.

Trendcollectie Spring/Summer 2023

Onze trendthema's

Vanaf 1 juni is onze collectie voorjaar – zomer 2023 te bekijken in onze showroom! Laat je als een van de eersten inspireren door onze nieuwe collectie.

Onze vernieuwde showroom is weer klaar om u meer dan 3000 nieuwe artikelen te tonen van onze merken Hakbijl Glass en Linen & More. We zijn ook verheugd om u meer dan 7000 artikelen direct uit voorraad te laten zien. U bent van harte welkom in onze showroom op ons hoofdkantoor in Hengelo.

 Maak een afspraak via het afspraakformulier of neem contact met ons op.

Linen & More x Hakbijl Glass

Trendcollectie Autumn/Winter 2022

Niet op zoek naar trend thema's?

Naast onze trendcollecties kun je bij ons in de showroom ook terecht voor onze essentials in textiel en glas, outdoor textiel, vliegengordijnen, tafelzeil en meer. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak of neem contact op!

Groothandel woonaccessoires textiel
Showroom | Essentials collectie
Showroom | Leopard glas