2LIF

2LIF is een eigentijds lifestyle merk met kwalitatief hoogstaande producten voor in en om de woning. De producten onderscheiden zich door de en hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijsstelling. Die verhouding tussen prijs en kwaliteit kunnen wij waarborgen door het ontwerpen, produceren en verhandelen in eigen beheer te verzorgen.

Koop onze collecties online

Onze producten koop je gemakkelijke en snel in onze webshop. Bekijk onze actuele voorraad, stel jouw assortiment samen en ontvang je order binnen 48 uur.

2LIF

2LIF staat voor jong en duurzaam. De producten worden gekenmerkt door hun frisse uitstraling zonder te veel opsmuk. De producten en de kwaliteit spreken voor zich. En dat doet het! De collecties van 2LIF zijn niet voor niets in menig winkel en/of webshop te vinden.

De collecties van 2LIF worden allemaal binnen onze eigen muren ontworpen, maar daar stopt onze invloed niet. Door nauw samen te werken met producenten kunnen wij waarborgen dat de producten op een zo duurzaam mogelijke manier worden gefabriceerd. Alleen op die wijze kunnen wij bijdragen aan onze visie; ‘creating a better living’.

Statische raamfolie
Een tafelloper van 2LIF

De producten van 2LIF

Decoratiestof

Decoratie Banieren

Vliegengordijnen

Plakplastic en Raamfolie

Tafelzeil en Afwasbaar Linnen

Home Deco Textiel