Groothandel Tafelzeil & Tafellinnen

B2B specialist - Tafelzeil & Tafellinnen

Als groothandel in tafelzeil & tafellinnen verkoopt B Living alleen aan geregistreerde B2B-klanten. Vraag toegang aan via de knop hieronder. Een van onze vertegenwoordigers zal z.s.m. contact met u opnemen.

Tafelzeil & Tafellinnen

Onze tafelzeil subcategorieën

Algemeen
tafelzeil

Transparant
tafelzeil

Kant
tafelzeil

Oud hollands
tafelzeil

Rond
tafelzeil

Private
label tafelzeil

Als groothandel in tafelzeil bieden we verschillende soorten tafelzeil aan. Ons algemene tafelzeil is van PVC gemaakt en is voor binnen én buiten gebruik. Onze ronde tafelzeilen zijn afgebiesd om een fraaie glanzende rand te creëren. 

Daarnaast hebben we een ruime collectie gecoat tafellinnen. Ook deze zijn voor zowel binnen én buiten gebruik 
omdat ze zijn afgewerkt met een waterafstotende en vlekwerende coating. De tafellinnen zijn gemakkelijk afneembaar, ook met coating. Daarnaast is ons tafellinnen afwasbaar. Je kunt ze wassen in de wasmachine, op 30 graden Celsius met een vloeibaar wasmiddel. De achterkant van ons gecoat tafellinnen is strijkbaar. 

Eigen design - Hardlopers - Oud Hollands

Vind unieke producten voor jouw winkel

Breed assortiment

Leverbaar uit voorraad

Snelle leveringen

B2B
Webshop

Uniek
ontwerp

Private
label

Mondiale logistiek

Onze Tafelzeilen

Als groothandel in onder andere tafelzeil werken wij met ontzettende passie voor onze producten en bieden we een ruim assortiment. Zo kunnen onze klanten eindeloos variëren en combineren. Ons tafelzeil wordt op diverse manieren geproduceerd en komt in tientallen kleuren en maten. Een groot deel van onze producten wordt zelf ontworpen en is het resultaat van toegewijd maatwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om printjes te ontwerpen op aanvraag. Vanaf 300m ontwikkelen we een eigen design speciaal op basis van uw wens! 

Basiscollectie & Trendcollectie

Naast onze basiscollectie die jaarrond leverbaar is, komen onze ontwerpers twee keer per jaar met vier nieuwe collecties. Deze trendcollecties bevatten de nieuwste kleuren en vormen. Zo bieden we u altijd de meest actuele woontrends, ook voor tafelzeil. Kijk dus regelmatig in de webshop om op de hoogte te blijven.

Bovendien blijven we ook in onze basiscollectie blijven innoveren. Juist omdat het zo gemakkelijk is om deze producten jaarrond te kunnen nabestellen voor uw winkel.

Nieuwschierig naar onze producten? Meld je aan voor onze B2B webshop en ontdek het volledige assortiment.

Uniek design

Dit tafelzeil is zelf ontworpen door onze designers. We bieden verschillende collecties met verschillende typen sfeer. 

Tafelzeil sfeerfoto

Tafelzeildisplay karren met snijlat

Ons tafelzeil wordt geleverd op rollen van 20 meter en kunt u zelf afsnijden in uw winkel. Wij leveren ook prachtige tafelzeilkarren met snijlat om u hierbij te ondersteunen. In het tafelzeilrek zijn de tafelzeilen gemakkelijk te presenteren. 

Tafelzeilkar 1 klein
Tafelzeilkar 2

Groothandel trendy tafelzeil en tafellinnen

Contact
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u nader kennismaken? Neem contact met ons op.
Lees meer >

Klant worden?
Bent u een retailer en zoekt u een groothandel? 

Lees meer >

Showroom bezoek?
Wilt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Lees meer >

Webshop bezoeken?
Wilt u onze webshop rechtstreeks bezoeken? 

Lees meer >

Groothandel Tafelzeil & Tafellinnen: 2LIF

Onze klanten

Als groothandel tafelzeil trekken we verschillende klanten aan. Onze producten liggen dan ook in een breed scala aan winkels. Hieronder een overzicht van enkele van onze klanten. B Living is voor zowel grote als kleine afnemers. Uitsluitend B2B.