Groothandel Textiel

B2B specialist - Home Deco Textiel

Als groothandel in textiel verkoopt B Living alleen aan geregistreerde B2B-klanten. Vraag toegang aan via de knop hieronder. Een van onze vertegenwoordigers zal z.s.m. contact met u opnemen.

Home Deco Textiel

Textiel

Zitkussens

Sierkussens

Poefen

Gordijnen

Plaids

Vloerkleden

Ontdek Onze Textielcollectie

Vind unieke producten voor jouw winkel

Breed assortiment

Leverbaar uit voorraad

Snelle leveringen

B2B
Webshop

Uniek
ontwerp

Private
label

Mondiale logistiek

Als groothandel textiel werken wij met ontzettende passie voor onze producten. Bovendien is home deco textiel één van onze specialismen. Daarom bieden we onze klanten een ruim assortiment. Zo kunnen onze klanten eindeloos variëren en combineren! Ons textiel wordt op diverse manieren met de hand geweven en komt in tientallen kleuren en maten. Al onze producten worden zelf ontworpen en ieder product is het resultaat van toegewijd maatwerk. 

Naast onze basiscollectie die jaarrond leverbaar is, komen onze ontwerpers twee keer per jaar met vier nieuwe collecties. Deze trendcollecties bevatten de nieuwste kleuren en vormen. Zo bieden we u altijd de meest actuele woontrends.

Bovendien blijven we ook in onze basiscollectie blijven innoveren. Juist omdat het zo gemakkelijk is om deze producten jaarrond te kunnen nabestellen voor uw winkel. De basiscollectie is in december ’21 uitgebreid met onder andere de Lioni, Uneven Pintuck en Solid Canvas. Daarnaast zijn de kleuren vernieuwd.

Nieuwschierig naar onze producten? Meld je aan voor onze B2B webshop en ontdek het volledige assortiment.

Uniek design

Al ons textiel is zelf ontworpen door onze designers. Ieder artikel is uniek! We bieden verschillende collecties met daarin meerdere typen textiel.

Textiel groothandel portland

Snelle wereldwijde levering door ruime voorraad en mondiale logistiek

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Hengelo. Hier hebben we meer dan 10.000 unieke producten op voorraad. Daarnaast hebben we verschillende internationale kantoren en logistieke hubs in Duitsland, Polen, China en India. Dankzij deze ruime voorraad en logistieke hubs kunnen wij wereldwijd een snelle levertijd garanderen!

Groothandel trendy textiel

Contact
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u nader kennismaken? Neem contact met ons op.
Lees meer >

Klant worden?
Bent u een retailer en zoekt u een groothandel textiel? 

Lees meer >

Showroom bezoek?
Wilt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Lees meer >

Webshop bezoeken?
Wilt u onze webshop rechtstreeks bezoeken? 

Lees meer >

Groothandel Home Deco Textiel: Linen & More

Onze klanten

Als groothandel textiel trekken we verschillende klanten aan. Onze producten liggen dan ook in een breed scala aan winkels. Hieronder een overzicht van enkele klanten. B Living is voor zowel grote als kleine afnemers. Uitsluitend B2B.

Logos klanten beige 2.0