Groothandel Glaswerk

B2B Specialist - Decoratief Glas

Als groothandel in glaswerk verkoopt B Living alleen aan geregistreerde B2B-klanten. Vraag toegang aan via de knop hieronder. Een van onze vertegenwoordigers zal z.s.m. contact met u opnemen.

Collectie decoratief glas

Vind unieke producten voor jouw winkel

Breed assortiment

Leverbaar uit voorraad

Snelle leveringen

B2B
Webshop

Uniek
ontwerp

Private
label

Mondiale logistiek

Als specialist en groothandel glaswerk hebben wij een ontzettende passie voor home deco glas. Bovendien is decoratief glas één van onze specialismen. Daarom bieden we onze klanten een ruim assortiment in glaswerk. Ons glas wordt op diverse manieren geblazen en komt in tientallen kleuren en maten. Al onze producten worden zelf ontworpen en elke vaas is het resultaat van toegewijd maatwerk. Daarnaast worden onze vazen op verschillende manieren geblazen. 

Ook bieden we een speciale collectie met gerecycled glas. Onze speciale recycled glass serie bestaat uit verschillende vazen die in Europa zijn geproduceerd. De vazen worden gemaakt in houten mallen en zijn stuk voor stuk met de mond geblazen. Wat de vazen in deze collectie duurzaam maakt is dat alle vazen in deze collectie zijn gemaakt van 100% gerecycled glas. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren en vier vormen. Daarnaast zijn er van iedere vaas verschillende maten beschikbaar. Ons gerecycled glas wordt met de mond geblazen door glasblazers uit onze Oost Europese glasfabrieken. Ieder artikel is daardoor uniek!

Twee keer per jaar komen onze ontwerpers met vier nieuwe collecties. Deze trendcollecties bevatten de nieuwste kleuren en vormen. Zo bieden we u altijd de meest actuele woontrends.

Meld je aan voor onze B2B webshop en ontdek al onze producten.

Uniek design

Al ons glaswerk is zelf ontworpen en met de mond geblazen door onze eigen glasblazers in onze Oost Europese fabrieken. Daardoor is ieder artikel uniek! We bieden verschillende collecties met daarin meerdere typen glaswerk.

Designprocess

Snelle wereldwijde levering door ruime voorraad en mondiale logistiek

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Hengelo. Hier hebben we meer dan 10.000 unieke producten op voorraad. Daarnaast hebben we verschillende internationale kantoren en logistieke hubs in Duitsland, Polen, China en India. Dankzij deze ruime voorraad en logistieke hubs kunnen wij wereldwijd een snelle levertijd garanderen!

Groothandel in glaswerk: Hakbijl Glass Collectie

Contact
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u nader kennismaken? Neem contact met ons op.
Lees meer >

Klant worden?
Bent u een retailer en wilt u graag klant worden bij B-Living?

Lees meer >

Showroom bezoek?
Wilt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Lees meer >

Webshop bezoeken?
Wilt u onze webshop rechtstreeks bezoeken? 

Lees meer >

Onze klanten

Als specialist en groothandel glaswerk trekken we verschillende klanten aan. Onze producten liggen dan ook in een breed scala aan winkels. Hieronder een overzicht van enkele klanten. B Living is voor zowel grote als kleine afnemers. Uitsluitend B2B.

Logos klanten beige 2.0