Groothandel woonaccessoires textiel
linen and more kitchen collection
Linen & More textiel groothandel
Gedekte tafel met de keukencollectie van Linen & More
Linen & More

Linen & More

Een huis wordt persoonlijk en gezellig met de juiste accessoires. Comfortabele kussens die uitnodigen om weg te dromen of een mooi gedekte tafel voor familie en vrienden; Linen & More wil bijdragen aan die knusse sfeer. Met eigentijdse collecties sierkussens, plaids en keukentextiel willen wij met dit merk bijdragen aan het ‘thuisgevoel’.

Koop de Linen & More collectie online

Onze producten koop je gemakkelijke en snel in onze webshop. Bekijk onze actuele voorraad, stel jouw assortiment samen en ontvang je order binnen 48 uur.

Living from the Heart

Linen & More staat voor passie. Passie voor textiel, passie voor het product, maar ook passie voor de wereld waarin wij leven. Dat moet samen kunnen gaan. Wij zijn van mening dat de productie van onze collecties nooit ten koste mag gaan van mens of natuur.

Die passie vatten wij samen tot één visie; ‘Living from the Heart’. Om die visie na te kunnen leven gebruiken wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk natuurlijke materialen en recyclede karton voor de verpakkingen. Ook controleren wij vanuit ons kantoor in India de fabrikanten op arbeidsomstandigheden. Alleen op die manier kunnen wij leven naar ons doel.

De collecties worden ontworpen in thema’s. Binnen die thema’s staat kleurharmonie centraal. De kleurtinten, materialen en vormen worden binnen die thema’s volledig op elkaar afgestemd, waardoor één geheel ontstaat. Dát is het ultieme gevoel dat wij graag met jou willen delen.

linen & more
Linen & More

De producten van Linen & More

Keuken en Tafelen

Home Deco Textiel