Dami Living

Dami Living is de nieuwste aanwinst van B Living. Het is een merk dat zich kenmerkt door trendy, stijlvolle en duurzame meubels en woonaccessoires. Dami Living is in 1972 opgericht, waarna het is overgegaan van vader op zoons. Decennialang was het bedrijf een vertrouwde schakel tussen klant en retailer. B Living heeft er zin in om dat in stand te houden en het merk verder te laten groeien.

Misschien ken je het merk al wel, ben je ze per toeval eens tegengekomen op het internet, in een blad als VT Wonen óf bij de talkshows van RTL. Zowel Humberto als Jinek gebruikten al eens de stoelen van Dami Living aan de beruchte tafel. Trendy details als teddy stoffen, gouden frames en een kleurrijke stof: bij Dami Living zit je goed.

In 2014 begon Dami Living met de verkoop van huishoudelijke artikelen, inmiddels kan je je hele interieur samenstellen met de producten van Dami Living. In het assortiment zitten producten van keukengerei tot aan banken en van tafellampen tot plaids. De kwaliteit is altijd leidend, de lage prijs de bijkomende verrassing.