2LIF outdoor kussens
2LIF tafelzeil en tafellinnen
2LIF plakplastic en raamfolie
Decoratiestof van 2LIF
2LIF outdoor kussens
Een vliegengordijn van 2LIF
Groothandel woonaccessoires 2Lif logo

2LIF

2LIF is een eigentijds lifestyle merk met kwalitatief hoogstaande producten voor in en om de woning. De producten onderscheiden zich door de en hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijsstelling. Die verhouding tussen prijs en kwaliteit kunnen wij waarborgen door het ontwerpen, produceren en verhandelen in eigen beheer te verzorgen.

Koop de 2LIF collectie online

Onze producten koop je gemakkelijke en snel in onze webshop. Bekijk onze actuele voorraad, stel jouw assortiment samen en ontvang je order binnen 48 uur.

Outdoor collectie

Met mooie materialen in trendy kleuren en prints is onze outdoorcollectie een must have voor uw winkel. Dankzij de speciale behandeling van het textiel zijn deze kussens veel beter bestand tegen UV en water.

2LIF Jong & duurzaam

Het merk staat voor jong en duurzaam. De producten worden gekenmerkt door hun frisse uitstraling zonder te veel opsmuk. De producten en de kwaliteit spreken voor zich. En dat doet het! De collecties zijn niet voor niets in menig winkel en/of webshop te vinden.

De collecties worden allemaal binnen onze eigen muren ontworpen, maar daar stopt onze invloed niet. Door nauw samen te werken met producenten kunnen wij waarborgen dat de producten op een zo duurzaam mogelijke manier worden gefabriceerd. Alleen op die wijze kunnen wij bijdragen aan onze visie; ‘together we create a better living’.

raamfolie en plakplastic
Een tafelloper van 2LIF

De producten van 2LIF

Decoratiestof

Decoratie Banieren

Vliegengordijnen

Plakplastic en Raamfolie

Tafelzeil en Afwasbaar Linnen

Home Deco Textiel